Bojan Veličković, Još sam tvoj: još jedan kvalitetan vokal na muzičkoj sceni Srbije kreće u solo karijeru


Bojan Veličković, onaj operski pevač iz Lebana, umetnik s diplomom koji je paralelno s prosvetnom delatnošću i podizanjem porodice hleb zarađivao i pevajući s kvalitetnim bendovima, konačno je, na zadovoljstvo svih onih koji poštuju njegove izuzetne vokalne kvalitete, krenuo u građenje solo karijere. Naravno, uz oformljenje svog pratećeg benda -"El Maestro", koji čine takođe vrhunski muzičari.


"Jos sam tvoj" još jedan unikatan vokal na muzičkoj sceni Srbije u pratnji svojih profesionalnih muzičara, gradi solo karijeru i sigurnim koracima korača ka muzičkoj eliti Srbije

Posle numere "Milena", koja je objavljena u izdanju PGP RTS, upravo ovih dana publici se predstavlja s novom numerom, "Još sam tvoj" (MAGIC REKORDS).



Pažljivim odabirom produkcije Bojan Veličković se našao rame uz rame sa onim izvođačima koji važe za jaka imena muzičke elite domaće scene, kao što su Lena Kovačević, Nevena Božović, Igor Simić...


Za muziku koju peva i za koju ističe da je stvar srca koju ili dobro shvataš i srcem je u kvalitetu prezentuješ ili to tako ne shvataš i ne radiš, Bojan kaže da svaki stil od klasične, pop, etno ili narodne muzike može imati lep zvuk i ugođaj samo ako se lepo prezentuje. U njegovom slučaju, naglašava, reč je o velikoj ljubavi i otvorenosti prema stilovima.


Pesma "Još sam tvoj" odabrana je od strane nacinalnog Hit-fm radija, Jat radija i S-radija i počela je već da se vrti na radio stanicama u Srbiji. Nimalo subjektivna, dozvoljavam sebi da kažem: uskoro očekujemo da postane hit.




2 коментара

Volela bih da razmenimo mišljenja na ovu temu. Hvala.