Valunzi i čaj od bele imele



Nisam znala gde da smestim informaciju koja sledi a onda se setih narodnog leka protiv čmička i njegove čitanosti  zahvaljujući Gugl pretragama i odlučih da ga stavim u blog. Na Fejbuku bi status video jedan broj ljudi, žena zapravo, koje ova tema zanima, podeliće ga xy njih, neke će ga podeliti usmeno sa prijateljicama i- to je to.



Dakle, bilo je to ovako:

Privatnom porukom javila mi se virtuelna FB prijateljica kojoj verujem i kaže da su joj se vratili valunzi- ima 58 godina i da je izguglala belu imelu kao preporuku za ove situacije.

"Pre dve nedelje  ponovo imam  valunge i strašnu vrtoglavicu. Nekoliko dana nisam izlazila iz kuće, a onda sednem i proguglam.Ukratko, našla sam da tu pomaže čaj od BELE IMELE, kupila u zdravoj hrani i počela da ga pijem. Uveče prelijem 2 kafene kašike  sa 1/2 l hladne vode, sutradan guckam čitav dan i vrtoglavica je prošla odmah. Pijem evo nedelju dana i vrlo sam prijatno iznenađena efektima. Žao mi je da ovo ne probaju i ostale zene naših godina".

I to je to, kada je u pitanju pomoć protiv neprijatnosti koje godine i starenje donose.

Samo bih još da se osvrnem na ovaj način ispomaganja među ženama. Fb prijateljica koja želi da svoje iskustvo podeli sa ostalim ženama ima svoje razloge što to čini na posredan način. A blog je, uverili smo se toliko puta u to, vrlo moćna stvar koju vredi iskoristiti i zarad ovakvih razloga.

Baš zato sam htela da vas pozovem da slična iskustva i preporuke podelite sa svima nama. Nekada nam je lek pred nosom, a i ne znamo da je lek.



  

2 коментара

  1. :) Ja ću ovu tvoju informaciju među naše cvetne da metnem. Mada imela ima još mnogo i to vrlo značajnih lekovitih svojstava. Hvala posrednoj čitateljki i neposrednoj autorki :)

    ОдговориИзбриши

Volela bih da razmenimo mišljenja na ovu temu. Hvala.