KAKO DA IZGUBITE ŽENU KOJA VAS VOLI

Nikada toliko ljudi, oba pola, nisu bili sami, usamljeni, a istovremeno toliko željni toga da ne budu sami, da imaju nekoga, da o nekome brinu, misle na njega, čekaju njegov osmeh, dodir, nežnost, poljubac, rame na koje mogu da naslone glavu...i sanjaju zajedno...
    A neki, koji nekakvim čudom uspeju to da nadju, posle silnih godina lutanja, traženja, menjanja, zafrkavanja, uživanja u flertovima i novim licima pored sebe, za paradu... neki, na žalost, ono, baš ono tako dugo čekano, traženo, sanjano, i posle ko zna  koliko neuspeha nadjeno... oni to ne znaju da cene, neguju, čuvaju...zadrže.
    Takvima, ne iz drugih razloga, ma časna reč, ne bih ja to inače, ali baš njima radi pomoći, evo par saveta kako da se što pre otarase ljubavi koju, po svemu sudeći, nisu ni zaslužili. I kako da NJU nateraju da sama odustane od istrajavanja u sopstvenom iskrenom i beznadežnom voljenju NJEGA... nedosanjanog...
   -  Potrudite se da što pre, ali ako je moguće već posle prvog osećaja one bliskosti koja vas čini  JEDNIM, zaboravite sve one lepe stvari koje ste činili dok ste je osvajali.
   - Nastojte da i ona sama shvati kako je tek jedna podrazumevajuća stvar u vašem životu i šta sada ima da traži respekt tipa - poruka za dobro jutro, laku noć ili dobar dan, ispijanje kafice dok ste u žurbi, ali ste našli deset dragocenih, vaših, minuta.
     - Učinite sve da shvati kako se ona podrazumeva, ono, kao so i biber... i da nema tu šta mnogo da se mudruje.
     - Izolujte je od svega onoga što vam je bitno u životu, jer, šta ima ona da zna da li ste prezauzeti i nemate vremena za nju zato što ste vodili dedu u bolnicu ili vam je umro stric ili vam se spava ili ide na pecanje ili vas je bivša žena pozvala na ručak pomirenja, kako bi zajedno proslavili skorašnji detetov rodendan.
    - Pokušajte da ni na jednu informaciju dobijenu od nje ne odgovarate, čak ni mimikom, pogledom iznenadjenja, radoznalošću... čak i da je rekla kako se odriče mobilog telefona, kako će se ofarbati u zeleno ili početi da planinari...
  - Nikada ne pokazujte interesovanje za njena interesovanja , a najmanje onda kada vas ona zaista interesuju.
     - Ne uključujte je u svoja prijateljsstva, ne upoznajte je sa svojim najboljim drugom, drugaricom, bivšim kumom...
     - Ni slučajno ne pravite zajedničke planove, čak ni za zajednički vikend .... doček nove godine ili ... godišnji odmor da i ne pominjemo.
     - Namerno činite ono za šta vam ona kaže da joj smeta i da smatra nepotrebnim, neprihvatljivim ili neukusnim u jednoj vezi, od koje se očekuje da traje.
     Ima tu još mnogo toga da se doda, ali, verujte, i samo ovo do sada nabrojeno, biće vam dovoljno da žena koja vas istinski i iskreno voli, sama odluči da je kraj... ma koliko i dalje nastavila da vas voli...

Нема коментара

Volela bih da razmenimo mišljenja na ovu temu. Hvala.