tag:blogger.com,1999:blog-1163944138616960849.post6717651612643734857..comments2024-02-03T21:58:25.440+01:00Comments on NEGOSLAVA'S blog: Kako da kupus u kaci bude savršen sve do kasnog prolećaNegoslavahttp://www.blogger.com/profile/10166517567205744716noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1163944138616960849.post-55137010221901726052015-11-14T09:57:31.782+01:002015-11-14T09:57:31.782+01:00Priznajem da pozajmljujem znanje iz tuđih riznica,...Priznajem da pozajmljujem znanje iz tuđih riznica, ali svakako jedno veliko hvala Vama.Negoslavahttps://www.blogger.com/profile/10166517567205744716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1163944138616960849.post-11720256164691241922015-11-13T13:05:04.188+01:002015-11-13T13:05:04.188+01:00Recept koji primenjujem od kad znam da kiselim kup...Recept koji primenjujem od kad znam da kiselim kupus jos nije omanuo, ali za svaki koristan i vredan savet sam zahvalan. Hvala draga Negoslava, iz tvoje riznice znanja uvek izlaze vredne spoznaje. <br />Ily :) <3 Knjizevna radionica Kordunhttps://www.blogger.com/profile/01057513309870456108noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1163944138616960849.post-62746547606647311102015-11-13T12:09:16.703+01:002015-11-13T12:09:16.703+01:00E tačno je to, za kvalitet kupusa. uvek kupujem na...E tačno je to, za kvalitet kupusa. uvek kupujem najbolji, a on nekada ispadne i najgori.<br />Očito je, u to sam se uverila i tokom ove priče o kiselom kupusu, da su najbolji oni recepti koje svaka porodica tradicionalno koristi. Taj recept mi liči na ono što smo mi do sada radili, ali je neko ili nešto omnanulo poslednje dve godine. Pa sad malo eksperimentišem, a recept je od osoba kojima verujem. Em su sve dobre domaćice, em nisu od onih koje kriju neku tajnu.Negoslavahttps://www.blogger.com/profile/10166517567205744716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1163944138616960849.post-65932691899481161722015-11-13T09:31:45.442+01:002015-11-13T09:31:45.442+01:00Ja prvi put cujem za ovaj sistem. Ruku na srce, kv...Ja prvi put cujem za ovaj sistem. Ruku na srce, kvalitet kupusa varira od sezone do sezone. Bitno je i kakvo je vreme tokom kiseljenja.<br />Moj svekar ostavlja sa dubljenjem glavica i sipanjem soli na mesto korena, soli i vodu i kupus je super tokom zime. Naravno pretace ga redovno, a rasol pijemo i uzivamo. Mislim da kada dodje vreme zelenisa na pijacama, kupus nije vise interesantan, a ruku na srce mi ga do tad i pojedemo. Majahttps://www.blogger.com/profile/09663607684608744562noreply@blogger.com