Višegrad i Andrićgrad, na Vidovdan 2014. godine

Ne pamtim kada sam videla ovoliko divnog nasmejanog sveta na jednom mestu, toliko pozitivne energije koja zrači sa svih strana, kada sam se ovoliko nahodala bez žalbi na umorne noge i kada su mi se oči napunile s toliko lepote, kao u Višegradu, na Vidovdan.



Kako da nam se "dogodi" sreća- Jelena Pantić

Zašto se bojimo sreće?  
Zašto je dobro biti srećan? 
Tri uzroka sreće- od čega zavisi koliko smo srećni? 
Kako učiniti sebe srećnim za samo 75 minuta?  
Srećne misli i vilinska prašina. 
Šta je faktor sreće? 
Misli od kojih zavisi raspoloženje .
Tri puta do istinske sreće . 
Kako ispuniti svoj život radošću?
Kako se u novembru pravi jun? 
Zašto pozitivno razmišljanje nije uvek dobro?

Svi me belo gledaju, a ja samo bežim iz kuće


Ženo, de mi skuvaj jednu kafu, ko Boga te molim i ne miči se iz kuće bar pola sata, dušom da danem. Dosadilo mi da se majem po gradu i po pijacama da traćim vreme, zetu se popeh na glavu svakodnevnim posetama, ćerka bi me i trpela, al šta je on Bogu zgrešio da mu tašta dosađuje svaki dan; a vidim, i prijateljice me nešto belo gledaju kad im se pojavim na vratima. Ono, jeste da, malo-malo pa im se svalim, i u vreme i u nevreme, ali bre trpela sam i ja njih i primala i vodala i tetošila kad su ih pritezale nji'ove muke, pa im se nisam ni mrštila ni kreveljila kad mi se pojave ili jave u nedoba.

Da li nam tako zaista i treba, kad smo u stanju da optužujemo Ninu Janković samo zato što je imala petlju da kaže istinu

Opet se digla halabuka zato što se neko, kao pripadnik većinskog naroda, usudio da ukaže na neprijatnosti koje je doživeo i koje svakodnevno doživljavaju i drugi od... takozvanih ugroženih manjinskih grupa.
 

Glumica Nina Janković ispričala je u nekoj emisiji- snimak sam našla ovde , kako su joj venčanje pokvarili novinari i Romi.

Teško da se novinarem može nazvati neko ko sa sve mikrofonom trčkara oko mladenaca dok, svakako ustreptali i sa posebnim, samo u toj prilici mogućim osećanjima ulaze u crkvu, zahtevajući odgovore na nebulozna pitanja (isto to mislim, ako ne i gore, i o onima koji uleću u kuće pokojnika i preslišavaju rodbinu u najtežim trenucima u životu), ali to što se ja stidim ovakvih "kolega" nije ničija briga i izgleda da tu pomoći nema.